3寬頻推薦計劃

經PGHK推薦成功安裝, 送多一個月月費.. PGHK都用緊佢100m BB, 都好快同穩定, BT有時上到3-4m(聽過好多人話佢衰). 跟開PGHK網友都知已用了他7年, 一向相安無事. 最緊有問題即刻打上hotline-31663333, 叫師傅黎整, 通常都係線問題/modem壞。

而家100m比較其他都唔貴, 最好可以以$30月費用佢固網.. 計埋算抵啦.. 如果想free多一個月, 新客可以連同安裝地址, 聯絡電話email ibmbea@gmail.com

被推薦客戶必須為3家居寬頻服務或3家居寬頻服務及家居電話服務之新客戶

http://www.threebb.com.hk/chi/superbroadband.html

3家居寬頻現已強勢接通香港各區,為你提供高達100M的極速光纖寬頻網絡服務。憑藉先進完善的光纖寬頻網絡,讓你全面體驗極速上、下載對等的上網新感受。透過我們優質穩定的寬頻服務,你更可以享用一系列增值服務,盡情體驗全面的高速流暢寬頻服務!


沒有留言: